scale vision

Scale Vision

Niets spreekt zo tot de verbeelding en kan bouwkundige plannen en ontwerpen zo helder en duidelijk weergeven als een goede maquette. In goed overleg met u kan ik in iedere gewenste schaal maquettes bouwen van schematische tot zeer gedetailleerde, in de sfeer en stijl die het beste bij uw project past.

Partners

Omdat wij beide disciplines in huis hebben plus een aantal goede connecties op het gebied van webdesign en grafische vormgeving kunnen wij de presentatie van uw projecten over de gehele breedte verzorgen.

Ervaring

Met de ruime ervaring die wij inmiddels heb opgedaan kunnen wij hoogwaardige bouwkundige schaalmodellen verwezenlijken in alle soorten en maten voor een scherpe prijs. Wij kunnen in iedere gewenste schaal maquettes, scheepsmodellen en bewegende modellen bouwen van schematische tot zeer gedetailleerde, in de sfeer en stijl die het beste bij uw project past.

Technieken & materialen

Wij beschikken over een modern machinepark met onder andere een computer gestuurde lasersnijder, een computergestuurde freesmachine (ook geschikt voor 3D freeswerk) en een 3D printer. We werken met een grote verscheidenheid aan materialen zoals: kunststof zoals onder andere polystyreen, plexiglas en sibatool, al of niet in kleur gespoten, hout - keuze uit tientallen soorten - met triplex, al dan niet met edel-fineer, en met zachte metalen zoals aluminium, zink en messing.

Portfolio

Bekijk ons portfolio en zie wat wij hebben gerealiseerd voor onze klanten

Geinterresseerd in een vrijblijvende offerte met prijs opgave? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen ›