Maquettes in de sfeer en stijl die het beste bij uw project past

Over Scale vision

Niets spreekt zo tot de verbeelding en kan bouwkundige plannen en ontwerpen zo helder en duidelijk weergeven als een goede maquette. In goed overleg met u kan ik in iedere gewenste schaal maquettes bouwen van schematische tot zeer gedetailleerde.

Met de ruime ervaring die wij inmiddels heb opgedaan kunnen wij hoogwaardige bouwkundige schaalmodellen verwezenlijken in alle soorten en maten voor een scherpe prijs. Wij kunnen in iedere gewenste schaal maquettes, scheepsmodellen en bewegende modellen bouwen van schematische tot zeer gedetailleerde, in de sfeer en stijl die het beste bij uw project past.

Floris van Linden Tol: Maquettebouwer

Na mijn opleiding als meubelmaker aan het Hout- en meubileringscollege te Amsterdam, heb ik bij meerdere meubelmakerijen en fabrieken gewerkt. In deze periode heb ik mij voornamelijk toegelegd op het vervaardigen van unieke enkelstuks meubels, tafels, kasten, keukens, convectorkasten etc. in alle soorten en maten.

Omdat architectuur mij altijd al fascineerde en ik op een tentoonstelling van Aldo Rossi in de Beurs van Berlage een aantal schitterende maquettes had gezien, heb ik na een aantal jaren als meubelmaker gewerkt te hebben de switch gemaakt naar maquettebouw.

In middels heb ik als Scale vision al meer dan 20 jaar ervaring als maquettebouwer. In deze 20 jaar heb ik een netwerk van uitstekende freelancer om mij heen verzameld waar ik al jaren op kan bouwen en vertrouwen. Same met deze freelancers kan ik ook zeer grote projecten verwezenlijken .

Bent u geïnteresseerd in ons werk? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scale vision maquettebouw

Wij beschikken over een modern machinepark met onder andere een computer gestuurde lasersnijder, een computergestuurde freesmachine (ook geschikt voor 3D freeswerk) en een 3D printer. We werken met een grote verscheidenheid aan materialen zoals: kunststof zoals onder andere polystyreen, plexiglas en sibatool, al of niet in kleur gespoten, hout – keuze uit tientallen soorten – met triplex, al dan niet met edel-fineer, en met zachte metalen zoals aluminium, zink en messing.